Meer resultaten voor rijschool slagingspercentage

 
rijschool slagingspercentage
Rijschool met het hoogste slagingspercentage in Groningen!
Altijd nummer 1 in de top 3 van de grootste rijscholen van Groningen Meer dan 200 rijexamens per jaar bron: CBR Meld je nu aan. Slagingspercentage Autorijschool Spits92 actueel 2016: Eerste examens 61-65% herexamens 56-60% Gemiddelde rijscholen Groningen is 51-55%, Bron: CBR Al onze pakket rijlessen hebben de duur van 60 minuten. Autorijschool Spits92 besteedt veel aandacht aan het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen waarbij constant gestreefd wordt naar verbetering van de lesmethoden. Met passie, visie en resultaatgerichte aanpak. Kenmerkend voor Spits92 zijn.: moderne lesauto's' VW en Mercedes. een vaste instructeur/trice. de mogelijkheid om binnen de rijschool van instructeur/trice te wisselen.
Slagingspercentage Rijscholen Rijschool Intest Tilburg, Breda, Eindhoven, Utrecht en Meer.
De ene rijschool heeft een hogere slagingspercentage maar vraagt ook meer lesgeld dan het gebruikelijke. De andere rijschool heeft een hoge slagingspercentage maar vraagt een redelijke prijs. Dan kun je zelf bepalen welke rijschool je neemt. We hebben hieronder een lijstje gemaakt met vragen die je je rijschool kunt vragen voordat je kiest om bij hun te gaan lessen.
De beste rijscholen Slagingspercentage Rijschool Overtoom.
Deze uitslagen staan dan wel op de CBR website, maar zijn voor jou als klant niet herkenbaar te linken aan jouw rijschool. De rijschool kan dan ook makkelijker adverteren met een hoog slagingspercentage omdat het werkelijke slagingspercentage voor de klant niet of moeilijk terug te vinden is.
Slagingspercentage Autorijschool Rood. Slagingspercentage Autorijschool Rood.
Zoals je hier rechts kunt zien is ons slagingspercentage gemiddeld 60%! Dus wil je een hele grote kans om in 1 keer te slagen kies dan voor Autorijschool Rood uit Katwijk! Bron: Website CBR. Sinds mei 2015 hebben we ook het keurmerk De Beste Rijschool ontvangen.
Slagingspercentage Rijschool Moesje.
Rijschool Moesje heeft gemiddeld een slagingspercentage van maar liefst 90%! Dus ben je opzoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan ben je hier op de juiste website! Wacht niet langer en maak gelijk een afspraak voor een proefles.
slagingspercentage RijschoolPro.
2toDrive ANWB auto automobilist begeleid rijden Belgiƫ bijscholing Bovag CBR diesel examen examinator fraude IBKI Infrastructuur en Milieu kandidaat leerling lesauto Lesauto Testdag minister Schultz van Haegen motor onderzoek ongeluk ongeval opleiding politie praktijkexamen rijbewijs rijexamen rijinstructeur rijles rijopleiding Rijschool rijschoolbeurs rijschoolbranche rijschoolhouder slagingspercentage SWOV theorie theorie-examen verkeer verkeersdoden verkeersveiligheid VRB WRM.
Beste rijschool slagingspercentage in Den Haag De Ridder.
Onder de grotere rijscholen in Den Haag afname van meer dan 300 auto examens per jaar is Verkeersschool De Ridder de rijschool met het hoogste gemiddelde slagingspercentage voor het eerste examen en de herexamens gecombineerd! Terwijl het gemiddelde slagingspercentage 1e examen bij alle rijscholen in de regio op 36% ligt, haalt Verkeersschool De Ridder een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 60%.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.
Slagingspercentage rijscholen.
Als je een rijschool kiest dan check je natuurlijk ook even het slagingspercentage van leerlingen van die rijschool. Je kunt het slagingspercentage van rijscholen bij jou in de buurt opzoeken op Internet.: Ga naar rijschoolgegevens.nl deze link opent in een nieuw venster.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.

Contacteer ons