Zoeken naar Slagingspercentage rijscholen

 
Slagingspercentage rijscholen
Slagingspercentage rijscholen Nijkerkerveen Rijschool Aart.
Rijschoolgegevens.nl heeft gegevens van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. In Nijkerkerveen zijn dit twee rijscholen: Jan Gerritsen Mottorrijschool en Rijschool Aart. Het slagingspercentage van beide rijscholen ligt tussen de 56 en 60 procent.
Slagingspercentage Rijscholen Autorijschooltarieven.nl.
Dat de slagingspercentages erg verschillen, blijkt wel uit het feit dat er rijscholen zijn met een slagingspercentage van 16% 20%, maar ook rijscholen met slagingspercentages van 76% 80%. De juiste keuze voor een rijschool kan je slagingskans dus aanzienlijk verhogen.
Slagingspercentage Rijscholen Rijschool Intest Tilburg, Breda, Eindhoven, Utrecht en Meer.
Welke slagingspercentage heeft die rijschool? Alle rijscholen in Nederland staan geregistreerd bij het CBR. Op de site van het CBR kun je ook de slagingspercentages vinden van de ingeschreven rijscholen. Gebruikt mijn rijschool een instructiekaart? Op je instructiekaart houd je de voortgang bij van de opleiding.
Beste rijschool slagingspercentage in Den Haag De Ridder.
Onder de grotere rijscholen in Den Haag afname van meer dan 300 auto examens per jaar is Verkeersschool De Ridder de rijschool met het hoogste gemiddelde slagingspercentage voor het eerste examen en de herexamens gecombineerd! Terwijl het gemiddelde slagingspercentage 1e examen bij alle rijscholen in de regio op 36% ligt, haalt Verkeersschool De Ridder een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 60%.
Slagingspercentage Autorijschool JR.
Doordat tegenwoordig de slagingspercentages van rijscholen openbaar zijn kun je op de website van het CBR bekijken hoeveel mensen in 1 keer slagen. Is een rijschool met een slagingspercentage van 75% ook echt beter dan een rijschool met een slagingspercentage van 40% in 1 keer?
Slagingspercentage rijscholen De Rijscholen Concurrent.
Wij vertellen je hoe de slagingspercentage rijscholen is opgebouwd. Het slagingspercentage rijscholen wordt gemeten met de aantal kandidaten die opgaan voor het praktijkexamen en de aantal kandidaten die hieruit slagen voor het examen. Een slagingspercentage geeft je GEEN volledig inzicht over de kwaliteit van de rijschool.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.
Slagingspercentage rijscholen.
Als je een rijschool kiest dan check je natuurlijk ook even het slagingspercentage van leerlingen van die rijschool. Je kunt het slagingspercentage van rijscholen bij jou in de buurt opzoeken op Internet.: Ga naar rijschoolgegevens.nl deze link opent in een nieuw venster.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.
Rijscholen liegen over het aantal leerlingen dat slaagt RTL Nieuws.
RTL Nieuws vond acht rijscholen waarbij cijfers op de website niet overeenkwamen met de cijfers van het CBR. Eén van die rijscholen is IQ Drive. Op de website stond onlangs nog te lezen dat de rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage van 65 procent had.

Contacteer ons