Zoeken naar Slagingspercentage rijscholen

 
Slagingspercentage rijscholen
slagingspercentage RijschoolPro.
Rijscholen liegen over het aantal leerlingen dat bij hen in één keer slaagt voor het praktijkexamen. Rijscholen die een laag slagingspercentage hebben, durven rustig op hun site te zetten dat ze een percentage van 70. 11-07-2016 1 reactie door: Lars Verpalen.
Slagingspercentage rijscholen.
Beginnende of kleine rijscholen staan met 2 geslaagde cursisten op een slagingspercentage van 100% maar met 2 gezakte cursisten is het slagingspercentage van deze rijscholen 0% Deze rijscholen lijken met 2 gezakte kandidaten direct een heel slecht terwijl dit dus helemaal niet zo hoeft te zijn!
CBR Rijschoolgegevens.
Is de instructeur bereid om mee te rijden tijdens het examen? Welk slagingspercentage heeft de rijschool? Op deze site staan de slagingspercentages van alle ingeschreven rijscholen bij elkaar. Gebruikt de rijschool een instructiekaart? Op een instructiekaart houdt de instructeur de voortgang van de opleiding bij.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.
CBR Personenauto.
Hier vind je de examenresultaten van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. Maar ook welk soort lessen rijscholen geven, hun contactgegevens en vaak een webadres. Nieuwe rijscholen worden pas zichtbaar bij de kwartaalupdate die volgt op hun eerste examenresultaat.
Slagingspercentages Vekeersschool Nobel.
Vergelijk onze percentages eens met rijscholen met een heel lage lesprijs. Een rijschool uit Rotterdam die we hier veel zien rijden. Deze rijschool behaalt in de examenplaats Spijkenisse een slagingspercentage van slechts 16 à 20% voor 1e examens en voor herexamens iets meer dan 35%.
Slagingspercentage rijscholen.
Als je een rijschool kiest dan check je natuurlijk ook even het slagingspercentage van leerlingen van die rijschool. Je kunt het slagingspercentage van rijscholen bij jou in de buurt opzoeken op Internet.: Ga naar rijschoolgegevens.nl deze link opent in een nieuw venster.
Hoogste slagingspercentage bij rijschool Ruud Rutten OmroepVenlo.nl.
Hoogste slagingspercentage bij rijschool Ruud Rutten. vrijdag 16 jun 2017 17.05 uur. vrijdag 16 jun 2017 17.07 uur. Verkeersschool Ruud Rutten heeft het hoogste slagingspercentage van de vijftig grootste rijscholen van Nederland. Bij de Venlose school slaagt 687, procent in een keer.
Slagingspercentages Rijschool SAFETY.
Ieder kwartaal maakt het CBR de slagingspercentages van de rijscholen bekend. Nu zegt dit niet altijd alles maar is wel een indicatie over de kwaliteit van de opleiding. Het actuele slagingspercentage kan je vinden op de website van het CBR onder rijschoolgegevens.
Rijschool met het hoogste slagingspercentage in Groningen!
Altijd nummer 1 in de top 3 van de grootste rijscholen van Groningen Meer dan 200 rijexamens per jaar bron: CBR Meld je nu aan. Slagingspercentage Autorijschool Spits92 actueel 2016: Eerste examens 61-65% herexamens 56-60% Gemiddelde rijscholen Groningen is 51-55%, Bron: CBR Al onze pakket rijlessen hebben de duur van 60 minuten.

Contacteer ons