Meer resultaten voor rijschool spijkenisse

 
rijschool spijkenisse
Spijkenisse De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Spijkenisse bedraagt: 44%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. Cijfers over de periode 01-04-2016 t/m 31-03-2017. Update eind augustus 2017. Info voor rijscholen / anonieme status.
Express rijopleiding.
Wirish Bhoera uit Hoogvliet. Goeie" rijschool, leuke lessen en slagen in 1 keer." Lindy Stoffels uit Spijkenisse. Leuke" instructeur, hij begeleid je goed en ook nog eens betaalbaar." Denise van Burgh uit Spijkenisse. Super" goede rij instructeurrik en niet een dure rijschool.
Rijschool mvdbergh.
Dankzij een groter wordend aantal tevreden klanten, groeit onze rijschool nog steeds. Onze klant tevredenheid blijft hoog in het vaandel staan. Jaarlijks maken wij dag / weekend motortoertocht. Motor toertocht 24 september 2017. Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit van de rijlessen en bieden passende individuele begeleiding.
Autorijschool Botlek in Spijkenisse De Telefoongids.
Wij bieden autorijlessen tegen betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een autorijles in de regio van Spijkenisse, aarzel dan niet, want dan is Autorijschool Botlek simpelweg de beste keuze. Autorijbewijs / Rijbewijs B., Bovag Rijles Rijschool Abid Bhatti Spijkenisse.,
Goedkope Rijschool Spijkenisse 20, euro per rijles.
Rijbewijsstore is de ideale rijschool voor iedereen die rijlessen wil volgen in de buurt van Spijkenisse. Je krijgt rijlessen in Spijkenisse en omgeving, wij bieden jou een hoogwaardige rijopleiding voor een betaalbare prijs. De rij-instructeurs die wij in dienst hebben zijn flexibel, vakkundig en zorgen voor ontspannen rijlessen.
Welkom op rijschooldrenth.nl.
De snelheid waarmee je dit leert is afhankelijk van jou als persoon en van de ervaring en kwaliteit van de rijinstructeur. Rijschool Drenth is een persoonlijke rijschool met Henk Drenth aan het roer, die al ruim 30 jaar rijlessen verzorgt en inmiddels een waar begrip is in en rond SpijkenisseHeenvlietHoogvliet, en Poortugaal.
J.H de Koning.
Je 1e rijles gratis. Al 32 jaar een vertrouwde rijschool in Spijkenisse en omstreken. Over de rijschool. Bezoek ook eens onze Facebook pagina. Bij ons ben je aan het goede adres. de Koning is een flexibele, ervaren en vakkundige rijschool.
Autorijschool Soeteman Spijkenisse.
Al sinds 1975 een begrip in Spijkenisse en omstreken! Moderne lesmethodes m.b.v. Vaste en ervaren instructeurs. Lees meer Rijles vanaf 165, jaar. Vanaf de leeftijd van 17 mag je dan het praktijkexamen afleggen en onder begeleiding van een coach zelfstandig autorijden.
Rijles of rijschool in Spijkenisse? Verkeersschool ZWN.
Neem rijles bij de rijschool voor Spijkenisse! Verkeersschool ZWN is dé rijschool in de Hoeksche Waard. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool in Spijkenisse? Verkeersschool ZWN heeft een uitstekende repuratie én een zeer hoog slagingspercentage. We hebben de open Hoeksche Waardse mentaliteit waarbij je je zeker thuis zult voelen.
Home.
De uiteindelijke keuze is dan uiteraard aan jou zelf. Het is mogelijk een pakketkeuze te maken, kijk hiervoor even op de pagina met tarieven. Rijschool machtigen voor Praktijkexamen. Voor het kunnen aanvragen van een praktijkexamen moet je de rijschool machtigen.

Contacteer ons