Meer resultaten voor rij instructeur gezocht

 
rij instructeur gezocht
Vacature rijinstructeur: dé droombaan voor jou.
Zo is het ook na het volgen van een opleiding tot rijinstructeur goed mogelijk dat je via ons een baan krijgt bij één van onze parnter rijscholen. Neem gerust contact met ons op over de vacature tot rijinstructeur. Want rijinstructeurs zijn er nooit genoeg!
Vacature rijinstructeur FIRSTT van opleiding tot rij instructeur.
Meer weten over de vacature voor rijinstructeur neemt u direct contact met ons op. Wanneer u al een opleiding tot rijinstructeur heeft gevolgd, kunt u meteen aan de slag bij NXXT Verkeersscholen! Misschien vraagt u zich af hoe u nou rijinstructeur wordt.
Rij Instructeur-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Rij instructeur, Instructeur en coach zijn de belangrijkste aspecten voor de vacature. Ben jij de instructeur die wij zoeken. Gesponsord vacature opslaan. Parttime Rij Instructeur B. Olympia Uitzendbureau 84 reviews Emmen. 2.080 per maand. Ben jij de instructeur die wij zoeken?
Rij-instructeur Vacatures Vacatures.nl.
Olympia Uitzendbureau Emmen. Rij instructeur, instructeur en docent / coach zijn de belangrijkste aspecten voor de vacature. Hierbij maak je ze wegwijs in het verkeer en de. Rij instructeur vrachtwagen CE. Afwisselende werkomgeving Meer informatie Reageer direct op deze vacature van Rij instructeur vrachtwagen CE.
Rij Instructeur Instructrice-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Rij instructeur, Instructeur en coach zijn de belangrijkste aspecten voor de vacature. Ben jij de instructeur die wij zoeken. Gesponsord vacature opslaan. Parttime Rij Instructeur B. Olympia Uitzendbureau 84 reviews Emmen. 2.080 per maand. Ben jij de instructeur die wij zoeken?
rijinstructeurs C/D/BE gezocht.
Rij-instructeurs categorie C/CE/BE. Oproepdocenten/part-time instructeurs voor cursussen code 95 en C/CE/BE. Van de kandidaten verwachten wij flexibiliteit, een representatief voorkomen, zelfstandig kunnen werken en uiteraard in het bezit van uitstekende vaardigheden en certificaten/instructiebewijzen. Daartegenover staan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Rijinstructeur vacatures Jongepier Verkeersopleidingen.
Reguliere opleiding rijinstructeur. WRM Masterclass Module. Cursus rijschool marketing. Cursus Social Media. Taxi vrije tram en busbaan Amsterdam. Uw browser ondersteunt geen Javascript, of het is uitgeschakeld. Javascript moet ingeschakeld zijn om de vacatures te kunnen bekijken. Toon meer vacatures.
RijComfort RijOpleidingen vacature rij-instructeur B op ZZP/ franchise basis.
Vacature rij-instructeur B. Momenteel is RijComfort Rijopleidingen op zoek naar een rij-instructeur B auto op ZZP/franchise basis voor minimaal 32 uur per week. RijComfort RijOpleidingen is opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen van de Zaanstreek en omstreken.
Flexibele rij-instructeur gezocht YoungCapital.nl.
Flexibele rij-instructeur gezocht in Rotterdam. Rotterdam Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier Training / Opleiding Parttime overdag Middelbare school MBO HBO Universiteit. Voor een snel, groeiend bezorgbedrijf gaan wij rijtesten afleggen! Dit ga je doen met kandidaten die graag z.s.m starten in een koeriers functies en hiervoor zoeken we jou!
Rijschool Willemsen Vacature freelance rij instructeur.
Autisme en/of ADHD. Gezocht: freelance rijinstructeur M/V. In verband met toenemende drukte zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste freelance rij-instructeur M/V. Heb jij een geldig instructiecertificaat B op zak, RIS certificering is een pré, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Wij zijn een kleine rijschool gevestigd in Dieren met een nevenlocatie in Heteren. Rijschool Willemsen staat voor individuele en professionele aandacht met een rijopleiding op hoog niveau. Als freelance rij-instructeur begeleidt je zelfstandig de leerlingen en bereidt ze voor op het examen. Doelstelling is een 100% slagingspercentage voor jouw kandidaten. Hiernaast behoort tot je werkzaamheden ook het inplannen van leerlingen, het contact onderhouden met leerlingen en werven van leerlingen. Functie-eisen: In het bezit zijn van een geldig instructeur bewijs categorie B Uitstekende theoretische kennis van het verkeer vaardigheid om leerlingen in te kunnen plannen, Woonachtig in omgeving Arnhem/Dieren/Heteren, zelfstandige werkhouding, geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, spontaan, enthousiast, geduldig, klantgericht en je hebt passie voor het vak.

Contacteer ons