Meer resultaten voor motorrijlessen rotterdam

 
motorrijlessen rotterdam
Rijschool Rotterdam: De Lier Verkeersopleidingen Rijles vanaf 20, per les.
D E LIER VERKEERSOPLEIDINGEN ROTTERDAM TEL010-4257726: 0624 69 04 69. SPECIALIST IN RIJBEWIJS B, A, BE. 100 MINUTEN PROEFLES VOOR 29., HAAL JE RIJBEWIJS OP JE 17e JAAR. De Lier Verkeersopleidingen is een zeer ervaringsrijk leer instituut waar kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staat.
Je motorrijbewijs halen in Rotterdam bij motorrijschool ANWB.
Bij de ANWB motorrijschool in Rotterdam kun jij je motorrijbewijs A halen op de manier die jij prettig vindt. Kies voor losse motorrijlessen in je eigen tempo of een spoedcursus. Je kunt rekenen op zeer goede lessen, het slagingspercentage bij onze motorrijschool in Rotterdam is maar liefst 90%!
Welkom bij Auto en Motorrijschool Enroute Rotterdam.
Bij rijschool Enroute zijn de instructeurs altijd op de hoogte van de nieuwste methoden en regelgevingen zodat je een rijopleiding krijgt die van de hoogste kwaliteit is. Wij geven rijles in Rotterdam en omstreken o.a. in Barendrecht, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel Rodenrijs, Vlaardingen, Nieuwekerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Je kunt bij ons terecht voor.: Bel 06-46 31 06 71 of email: info@rijschoolenroute.nl voor meer informatie. De eerste 10 Auto of motorrijlessen van 400 nu voor maar 375.
Dé Rijschool van Rotterdam Rijschool HERS in Rotterdam.
Doe de postcodecheck of jij ook bij de leukste rijschool van Rotterdam en omstreken kan afrijden. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Vragen over Autorijlessen? Neem gerust contact op met ons team. 010 265 1239. ma tot vrij 10.00 18.30 uur. zat 11.00 16.00 uur. Motor leren rijden. Wat kost het? Doe een proefles! Wil je uitproberen of motorrijden wat voor jou is? Maak direct een proefles afspraak voor 64, 50., Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Bel mij terug! Vragen over Motorrijlessen?
Motorrijschool Fernando Leer rijden met motorrijles van Fernando.
Maak een afspraak. Uniek in Rotterdam; altijd 1 op 1 les! Motorrijlessen bij Fernando. Echte vakmanschap met alle aandacht voor jou! Ons uitgangspunt is dat jij goed motor leert rijden zodat je veel veilige kilometers op de motor kunt gaan maken!
Motorrijlessen in Rotterdam? Moto-City Voordelig Goed.
Woon je in Rotterdam of omgeving en ben je op zoek naar meer gevoel van vrijheid op de weg? Dan zijn motorrijlessen iets voor jou! Of je het als hobby doet of om door de file naar je werk te komen; motorrijden is fantastisch!
MOTOR Rijschool Actief Rotterdam en Den Haag.
Rotterdam 010 478 14 78. Den Haag 070 393 15 56. Rijlessen en pakketten. Waar rijden wij. Bel mij terug. U bent hier.: Motorrijden is de afgelopen jaren erg populair geworden. Het is een fascinerende. Steeds meer mensen ontdekken de combinatie van vrijetijdsbesteding. Lekker toeren in de buitenlicht, genieten van de natuur of in je eigen tempo. door de files heen. De lessen worden gegeven door een KNMV gediplomeerde instructeur. Het motorexamen bestaat uit 2 onderdelen.: De lessen worden verzorgd op een parkeerplaats, waar u de voertuigbeheersing oefent. Aansluitend volgt het CBR examen. Als u geslaagd bent voor dit onderdeel kunt u verder. met het onderdeel verkeersdeelneming. Onze motorrijlessen duren 100 minuten.
Motorrijles Rotterdam Koos van der Bilt.
Tijdens de motorrijlessen in Rotterdam leer je veilig en verantwoord motorrijden van onze deskundige instructeurs die jarenlange ervaring hebben en precies weten wat er nodig is om jou zo snel en goed mogelijk je motorrijbewijs te laten halen. Zij kijken naar jouw kwaliteiten en passen hier de motorrijlessen in Rotterdam op aan.
Rijschool Haan Je rijbewijs halen in je eigen stad.
Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan. Volg je rij-opleiding in Zuid-Holland! Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je in de examenregio's' van Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda, Zoetermeer, Rijswijk en Krimpen aan den IJssel. Zo is er altijd een rij-opleiding bij jou in de buurt!
Rijbewijs halen in Rotterrdam en omgeving.
Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto's, inzicht in uw vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een goed slagingspercentage.want door de" Blad-Lesmethode" is dit hoger dan het landelijke gemiddelde! Lessen in heel Rotterdam, Drechtsteden en Hoekschewaard.

Contacteer ons