Meer resultaten voor rijbewijs AM

 
rijbewijs AM
EEN RIJBEWIJS AM BEKOMEN RIJBEWIJS AM Gratis Rijbewijs Online.
In het examencentrum krijg je als je geslaagd bent een" Aanvraag om een rijbewijs AM" LET OP: Dit document is nog geen rijbewijs. Je mag daarmee nog geen bromfiets besturen. Met dit document ga je naar het gemeentehuis een rijbewijs AM halen.
Brommobiel Info.
Rijbewijs voor de brommobiel. Voor het besturen van een brommobiel is een AM rijbewijs nodig. Als u een rijbewijs voor de categorie A motorfiets, B personenauto of AM bromfiets heeft mag u ook met een brommobiel rijden. U heeft de categorie AM in principe automatisch op uw rijbewijsdocument bijgeschreven gekregen.
Auto Theorie Rijbevoegdheid Rijbewijs am Gratis theorie.
In het geval het rijbewijs A of B vanwege medische redenen niet langer geldig kan blijven, bestaat de mogelijkheid om in het bezit te blijven of te komen van een rijbewijs AM. Copyright c 2010 Smeets Internet Services All rights reserved.
Brommobiel Rijbewijs am als je geen B meer hebt.
Ook als het autorijbewijs niet verlengd wordt behoudt men het AM rijbewijs. Jongeren kunnen vanaf 16 jaar een AM rijbewijs halen. Hoe weet ik of ik een AM rijbewijs heb? Wanneer je een auto of motorrijbewijs hebt gehad dan heb je automatisch het AM rijbewijs.
Alles over het scooter rijbewijs AM.
Sorry, dit onderdeel wordt eind april 2014 verwacht. Online cursus voor CBR theorie-examens van Award Winnaar TICKEN. Momenteel 195 cursisten ingelogd. Home Scooter Alles over het scooter rijbewijs AM. Alles over het scooter rijbewijs AM. Het scooterrijbewijs of brommercertificaat heet officieel Rijbewijs AM of bromfietsrijbewijs AM.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen. U kunt vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM.
AM rijbewijs Microcar.
Als u niet in het bezit bent van een rijbewijs in categorie A of B of als u na 1 juli 1985 niet in het bezit van een A of B rijbewijs bent geweest moet u bij het CBR een examen afleggen voor het rijbewijs AM.
Welke rijbewijzen rijbewijscategorieën zijn er? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
AM: rijbewijs voor bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets en brommobiel.; BE en B code 96: rijbewijs voor auto B met aanhanger.; CE: rijbewijs voor vrachtwagen C met aanhanger.; C1: rijbewijs voor lichte vrachtwagen gewicht tussen 3.500-7.500 kilo.; C1E: rijbewijs voor vrachtwagen C1 met aanhanger.;
Samenvatting Anders Rijbewijs AM Scholieren.com.
Als je je bromfiets opvoert en je kentekenbewijs word ingevorderd mag je niet meer rijden totdat je je bromfiets weer aan de eisen laat voldoen. 2.3.1 rijbewijs AM. Het rijbewijs moet voldoen aan eisen inzake inrichting, uitvoering en invulling, zijn geldigheid niet hebben verloren en leesbaar zijn.
Je rijbewijs, alle soorten A-B-AM-C-D rijbewijzen op één pagina.
Eenmaal in bezit van rijbewijs B is de bestuurder direct in het bezit van rijbewijs AM; het rijbewijs dat nodig is voor het besturen van een brommer, scooter of brommobiel. Naast rijbewijs B kunnen er nog veel meer rijbewijzen worden gehaald bij een rijschool.

Contacteer ons